‘The Wolf of Wall Street’

Det kræver sin mand, sine talegave-talenter, sine pengegriske nikkedukker og sine skrupskøre, men dog genialt snedige og alligevel på en og samme tid utroligt banale ideer!

The Wolf of Wall Street

© Universal Studios 2013

Se den hvis du ligesom jeg ikke vil gå glip af endnu en af Leonardo DiCaprios eminente og forrygende leverede skuespilpræstationer ud i vildskab, galskab og genialitet.

Se den for at se på Leonardo DiCaprio, og så selvfølgelig for at blive overvældet og revet med ind i en fuldstændig absurd skingrende og sindssygt uhæmmet verden.

Se den fordi Leonardo DiCaprio er med, og derefter fordi det er en (godt nok temmelig lang film – ligesom alt for mange andre film nu om stunder) rablende underholdende og overvældende historie, der tager dig med til fest med første klasses manér, og med ind i en del af verdenen, som jeg personligt sad hovedrystende tilbage over overhovedet kan eksistere – for ja, den baserer sig på en virkelig begivenhed. Et faktum der for mit vedkommende kun gjorde de store festlige armbevægelser og absurde hændelser endnu mere uhyrlige og vilde.

Bonusinfo: og ja, den er da selvfølgelig Oscar-nomineret; Best Picture, Leading Role Actor, Supporting Role Actor, Directing, Adapted Screenplay. Derudover er instruktøren bag, Martin Scorsese, også manden bag film som ‘Gangs of New York’, ‘The Aviator’, ‘The Departed’, ‘Shutter Island’ og ‘Hugo’.


Originaltitel: ‘The Wolf of Wall Street’
Instruktør: Martin Scorsese
Premiere: 09. jan. 2014
Genre: Drama, Komedie
Spilletid: 3 timer (ekskl. reklamer og trailers)
Copyright: Universal Studios

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s