Sommerfristelser 2014

Sommertiden er sat i gang og sommeren kigger så småt frem. Jeg ved ikke med jer, men jeg glæder mig. Bare sådan helt generelt. For sommeren byder ikke bare på sol, varme, smil, strandture og lange sommeraftener i godt selskab om bålet eller grillen samt meget mere og andet, men sommeren byder også på alskens fristelser, det være sig dansearrangementer i byrummet, musik, film og teater under åben himmel eller diverse festivaler med jazz, mad, opera og mange andre spændende ting. Og jeg elsker det, intet mindre. For det kan bare et eller andet. Først og fremmest kan det være med til at skabe god stemning og samhørighed. Fælles oplevelser der simpelthen gør at vi kommer hinanden ved derude under den lune sommerhimmel.Og selvom den for mit eget vedkommende i år står på specialeskrivning hen over sommeren, betyder det ikke at jeg vil lade alle disse dejlige oplevelser gå min næse fordi – selvom det nu nok ikke bliver i den helt store udgave i denne omgang.

Under alle omstændigheder handler det i den kommende dejlige sommertid blot om at holde øjne og ører åbne for hvad der måtte byde sig af fantastiske sommerfristelser derude. For de er der. Og man kan blive overrasket over hvor mange forskellige ting man kan give sig i kast med, udover strandturen og grillaftenen med vennerne. Selv vil jeg holde øje med kommende arrangementer som det årlige Pinsekarneval, også kaldet Københavns Karneval, som løber af stablen fra den 7-8. juni 2014, samt ikke at forglemme årets Distortion, som ligeledes finder sted i dagene omkring pinsen, nærmere bestemt fra den 4-8. juni 2014. Begge arrangementer ”mødes” desuden på førstedagen til Distortion på Nørrebro i en warm-up. Så jeg tror nok der skal blive fest i gaden igen i år.

For mere information, tjek begge arrangementer ud her: Københavns Karneval og Distortion.

På den mere aktive front er der en masse spændende events (også henover hele sommeren) at finde her.

Rigtig god fornøjelse med hvad du/I måtte give jer i kast med hen over sommeren – og ikke mindst rigtig dejlig sommer til jer alle.

4 thoughts on “Sommerfristelser 2014

  1. Pingback: På opdagelse i København |

  2. Pingback: Flere sommerfristelser 2015 |

  3. Pingback: Sommerfristelser 2015 |

  4. Pingback: Turist i egen by |

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s