more to come (/På besøg i Eventyrhuset #2)

Eventyrteatrets logo, Eventyrfeen

© Eventyrteatret

…jeg har nemlig haft den udsøgte fornøjelse endnu en gang at komme på besøg hos Eventyrteatret, der har hjemme i Eventyrhuset. Denne gang dog sammen med min søster, som ligeledes deler min passion for Eventyrteatret.

 

 

 

 

Vores besøg i Eventyrhuset bød i denne omgang på ikke bare en hyggelig og eventyrlig rundvisning rundt i Eventyrhusets mange skattekamre, som er fyldt med glimtende kostumer i de mest betagende farver, det største ”walk in closet” jeg hidtil har set, propfyldt med kostumer fra Eventyrteatrets mange forestillinger gennem tiden, øvelokaler med aktivt øvende og beundringsværdigt engagerede eventyrbørn samt flotte, sjove og opfindsomme rekvisitter i lange baner. Vores besøg bød nemlig også samtidigt på en medlytter til de kommende sange i efterårsforestillingen ‘De Vises Sten’ samt en overværelse af øvende eventyrbørn, som øvede sig på en scene til selvsamme kommende forestilling (https://akultur.wordpress.com/2014/10/06/de-vises-sten-eventyrteatret/).

Hold nu op, hvor var det bare helt vildt underholdende, imponerende og inspirerende at se hvordan en scene blev taget om og om igen, samt hvordan ændringen af et enkelt ord, en bevægelse eller trykket på et ord kunne gøre den store forskel for udfaldet, og ikke mindst hvordan de øvende eventyrbørn for hver ændring rykkede sig et skridt nærmere det ønskede resultat. Hertil bør det tilføjes, at det altså ikke tog dem mange sekunder at tage ændringerne til sig. Super imponerende! Og ekstremt underholdende! Jeg kunne sagtens have været blevet hængende i længere tid, og fulgt denne fantastiske proces som udspillede sig foran mig, var det ikke fordi vi desværre skulle hjem igen – sådan er det bare altid når man har det allersjovest, så løber tiden ligesom bare det hurtigere.

Men så er det jo godt at der ikke er så langt tid til at Eventyrteatret går i luften med deres forestilling ‘De Vises Sten’, som spiller fra 3. til 19. oktober i Glassalen i Tivoli. Se mere på http://www.eventyrteatret.dk/forestillinger/de-vises-sten.

Jeg glæder mig uden tvivl helt vildt meget til at se det hele komme sammen til én, er jeg sikker på, forrygende forestilling og oplevelse. Jeg kan nemlig hilse og sige at du vil blive mødt af fantastisk fangende, sjove og smukke sange samt flotte farver. Men mere vil jeg ikke afsløre nu, andet end at det bestemt er hele oplevelsen værd!

Glæd dig! Det gør jeg i hvert fald!

 

Bonusinfo:
Siden mit besøg i Eventyrhuset tilbage i januar i år, har Eventyrteatret modtaget nogle meget fine og yderst velfortjente priser, så de i år kan bryste sig af at være henholdsvis ‘Byens Bedste Familieoplevelse 2014’ og ‘Københavns bedste børneteater’. Læs mere herom på http://www.eventyrteatret.dk/nyheder/aok-eventyrteatret-er-%E2%80%99byens-bedste-familieoplevelse-2014%E2%80%99 og http://www.eventyrteatret.dk/nyheder/nu-er-eventyrteatret-ogs%C3%A5-k%C3%B8benhavns-bedste-b%C3%B8rneteater.

3 thoughts on “more to come (/På besøg i Eventyrhuset #2)

  1. Pingback: ‘De Vises Sten’ – Eventyrteatret |

    • I så fald synes jeg helt bestemt, at du skal tage ind og se den kommende efterårsforestilling 🙂 Eventyrbørnene er utroligt dygtige, og du vil være underholdt fra start til slut.

      Selv har jeg hængt ved, siden jeg for godt 22 år siden så dem for første gang, og det vil jeg blive ved med, for Eventyrteatrets eventyrlige glæde smitter simpelthen (lige meget hvor klichéfyldt det end måtte lyde)! Og jeg kan således personligt ikke andet end være i godt humør, særligt når jeg igen går derfra efter endt forestilling.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s