‘Interstellar’

Jeg har spurgt Agnete (25 år) om hvad hun synes om filmen ‘Interstellar’ som havde premiere i de danske biografer fra den 6. november.

Interstellar

© Warner Bros 2014

Her er hendes svar på mine fire spørgsmål:

Hvad synes du alt i alt om Interstellar?
“Jamen, jeg synes at den var rigtig rigtig god. Jeg var meget opslugt af den, som i jeg-glemte-tiden-opslugt. Flot og rigtig rigtig skarpt og flot billede. Smuk lydside. Effektmæssig lyd og musikken var rigtig god. Fungerede rigtigt godt. Stemningsfuld. Holdt meget tæt på skuespillerne og ting, så det virker meget klaustrofobisk. Medrivende stemning.”

Uden at afsløre for meget, hvad var så det bedste ved Interstellar?
“Jeg synes det bedste, nu skal jeg lige tænke mig om. Det bedste var faktisk stemningen, fordi den var så medrivende, hvis det giver mening? Helt klart for mit vedkommende.”

Har du set noget lignende Interstellar før?
“Ja. Ja, jeg kan jo ret godt lide science fiction. Den minder meget om ‘Rumrejsen år 2001’ af Stanley Kubrick. Men den (‘Rumrejsen år 2001’) er hængt op på stemning, det episke og det store vide rum. Her (‘Interstellar’) er der også handling. Jeg vil ikke sige at den ene er bedre end den anden, men de minder meget om hinanden. ‘Interstellar’ er desuden mere alvorlig, end science fiction er normalt.”

Hvorfor bør man efter din mening gå ind og se Interstellar?
“Jeg synes man bør gå i biografen og se den, fordi den er SÅ visuelt imponerende, og fordi lydsiden er SÅ vigtig at den bør ses i en biograf. Der er mange film jeg godt kan se derhjemme, men en film som denne er helt klart en film som fortjener at blive set i biografen. Rent visuelt minder den nemlig om ‘Gravity’, men ellers ikke, da ‘Gravity’ er langt mere melodrama og ‘Interstellar’ langt mere science fiction.”

 

Ekstra:
Instruktøren bag ‘Interstellar’ Christopher Nolan er desuden instruktøren bag film som ‘Memento’, ‘The Prestige’, ‘Inception’ og ‘The Dark Knight’-triologien.

Update: oscarnomineret i kategorierne Visual Effects, Original Score, Production Design, Sound Editing samt Sound Mixing, og oscarvinder i kategorien Visual Effects.


Originaltitel: ‘Interstellar’
Instruktør: Christopher Nolan
Premiere: 6. nov. 2014
Genre: Science Fiction, Drama
Spilletid: 2 timer 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Copyright: Warner Bros.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s