‘The Hunger Games: Mockingjay – part 1’

“Are you, Are you Coming to the tree…”. Sangen der har sat sig fast efter to timers forrygende underholdning fyldt godt op med en voldsom intensitet, massakre, manipulation, magt, ondskab, oprør og følelser ’en masse’.

the hunger games: mockingjay part 1

© Lionsgate, Color Force 2014

Se den hvis du, ligesom mig, ikke har kunne vente på at få den fortsatte og alt for intense, og efter min mening, ret spændingsfyldte historie om Katniss Everdeen, spillet af den dejligt naturlige, altid fantastiske, herligt ligefremme og uovertrufne Jennifer Lawrence.

Se den for at få en oplevelse, hvor du bliver underholdt fra start til slut. Og her taler jeg om en, for mit vedkommende, noget højspændt oplevelse. Jeg gik nemlig undervejs fra de, lad os bare sige, ”lettere” berørte øjeblikke, over et par gange halvt skjult under min trøje (ligesom jeg også har været undervejs i de to tidligere film i ‘The Hunger Games’-serien, henholdsvis ‘The Hunger Games’ og ‘The Hunger Games: Catching Fire’), til et par gange, hvor jeg lige skulle minde mig selv om at trække vejret helt ned i maven.

Se den fordi det er en af de der film, hvor man slet ikke ænser hvor lange film efterhånden er gået hen og blevet, men i stedet sidder tilbage efter endt film og kun vil have mere – men desværre må vente tålmodigt på at anden del af ‘The Hunger Games: Mockingjay’ (og sidste film i ‘The Hunger Games’-serien) først kommer en gang i 2015. Og så selvfølgelig fordi du i forvejen har fulgt med i serien, og bare ikke kan få nok at dette helt absurde og skræmmende, men alt alt for spændende univers, og skuespil, ikke mindst.


Originaltitel: ‘The Hunger Games: Mockingjay – Part 1’
Instruktør: Francis Lawrence
Premiere: 19. nov. 2014
Genre: Action, Adventure, Science Fiction
Spilletid: 2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Copyright: Lionsgate, Color Force

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s