Om at komme i julestemning

Jeg ved ikke med jer, men jeg er som tidligere nævnt ved at komme i rigtig julestemning. Med julemusikken kørende mere eller mindre non-stop fra radioen, de første julehygge-arrangementer i hus med gløgg, pebernødder, æbleskiver og juleklip, samt alle julegaver indkøbt (nu skal de bare indpakkes, så de bliver endnu mere julede!). Lidt julepynt har såmen også sneget sig vej ind i mit hjem. Men hvad kan man også gøre andet, når det glimter!? Personligt elsker jeg kogler, så kombineret med glimmer var der ikke så meget jeg kunne gøre, andet end at få dem med mig hjem, hvor de nu pynter i min stue. Ikke at forglemme mine fine julekalendere, særligt de to med lidt glimmer og et hyggeligt portræt, med billeder på den anden side af lågen, helt som jeg husker det fra jeg var barn.

© AKultur

© AKultur

Men man kan jo altid komme endnu mere i julestemning. For hvad er hyggeligere end en gåtur rundt på de mange julemarkeder rundt i landet, når mørket er faldet på og lysene skinner fra dekorerede træer og vinduer? Juleklip og -klister over et krus varm kakao eller gløgg og en masse æbleskiver? Eller en tur ud på isen i det frostklare vejr, til kinderne bliver røde, når det lige om lidt bliver sæson for landets mange skøjtebaner? Det kan også være de mange hyggelige julefrokoster der sætter rigtigt gang i julestemningen for dig? Og måske du endda vil kunne finde glæden ved at få købt de mange julegaver, med udsigten til at kunne glæde dem du skal give dem til? Det gør jeg i hvert fald!

En ting er under alle omstændigheder sikker, og det er, at mulighederne for at komme i julestemning findes, og det endda i store mængder. Det handler selvfølgelig bare om at gribe dem, og vigtigst af alt, at gøre dem til dine. Om det så er glæden ved at åbne den næste kalenderlåge, høre ‘Last Christmas’ på repeat, hygge i vennernes og familiens lag med lækker mad og julekreationer, at tænde kalenderlyset og andre stemningssættende lys, det at finde den helt perfekte gave til en af dine nære, eller gå en tur ud i denne mørke tid og nyde den kolde luft og den varme stemning som omgiver dig.

Herfra vil jeg i hvert fald bare ønske jer alle en rigtig glædelig jul!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s