‘The Grand Budapest Hotel’

Hvis du ligesom jeg ikke fik set ‘The Grand Budapest Hotel’ da den i dag for et år siden havde premiere, kunne det være du skulle prøve at kaste dig ud i denne ret unikke og spændende oplevelse.  ‘The Grand Budapest Hotel’ tilbyder nemlig noget helt andet end så mange andre film. Noget som dog kan være lidt svært at finde de helt rigtige ord til at beskrive. Det er simpelthen en film der skal opleves på egen hånd.

The Grand Budapest Hotel

© 20th Century Fox 2014

Se den, hvis du gerne vil opleve en film spækket med navne som Jude Law, Edward Norton, Bill Murray, Adrien Brody, Ralph Fiennes og Willem Dafoe.

Se den for at få en underholdende og anderledes filmisk oplevelse ud i et meget teatralsk og legende univers, blandt andet understreget med et væld af farver og karikerede replikker samt gestik, det hele fyldt godt op med en masse skøre påfund og drejninger.

Se den, fordi ‘The Grand Budapest Hotel’ byder på et fantastisk produktionsdesign af teaterlignende karakter, finurlige karakterer spillet af et velvalg cast af skuespillere, og en fortælling der ikke et øjeblik synes at stå stille.

Bonusinfo: ‘The Grand Budapest Hotel’ har vundet hele fire Oscars i 2015 for Costume Design, Makeup and Hairstyling, Original Score samt Production Design, og var desuden oscarnomineret i kategorierne: Best Picture, Cinematography, Directing, Film Editing og Original Screenplay.


Originaltitel: ‘The Grand Budapest Hotel’
Instruktør: Wes Anderson
Premiere: 27. mar. 2014
Genre: Drama, Komedie
Spilletid: 1 timer 40 minutter
Copyright: 20th Century Fox

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s