Flere sommerfristelser 2015

Jeg er nu endelig hoppet i shorts, sandaler og solhat, har taget den første tur i Nyhavn og indsnuset sommerstemningen, samt siddet og nydt aftenens lune stråler fra min altan. Sommeren er rigtigt godt på vej, og jeg er i hvert fald kommet i sommerstemning. Så I får lige lidt flere af sommerens mange kommende fristelser her.

sommer i Nyhavn

© AKultur

Oplev blandt andet det thailandske køkken på årets ‘Thai Festival’ som finder sted allerede i weekenden, lørdag den 13. juni fra kl.10-18 på Islands Brygge.

Eller ‘Swoop Challange’, faldskærmsatletik, ved Peblinge Sø ligeledes på lørdag den 13. juni, fra kl.13-18.

Du kan også opleve ‘Kødbyens Mad & Marked’, som blev skudt i gang tilbage i starten af april, og kører seks måneder frem, alle lørdage, samt den første søndag i hver måned, fra kl.10-18, på Flæsketorvet.

Ikke at forglemme ‘Sommerdans i Fælledparken’, som byder på alt fra ballroom, tango, salsa og swing til afrikansk, folkedans, bollywood og linedance og mange mange flere dansearter. Tag danseskoene på og dans med til ‘Sommerdans i Fælledparken’ på Dansepladsen ved Edel Sauntes Allé Kbh.Ø fra den 22. juni til 23. juli, mandag til torsdag kl.19-22 (plus noget familie- og børnedans som ligger lidt tidligere om torsdagen). Du kan se hele programmet her.

Dertil kommer selvfølgelig ‘Copenhagen Jazz Festival’, som i år sætter gang i de jazzede toner rundt om i byen fra den 3. til 12. juli.

Det kunne såmen også bare være en gåtur langs havet, i skoven eller i Nyhavn med en is, en picnic i Dyrehaven, Kongens Have eller egen have for den sags skyld. En tur til stranden når temperaturen indbyder til det, og en tur på museet hvis vejret ikke rigtigt arter sig eller bare som tilflugt fra de skarpe stråler (som selvfølgelig kommer lige om lidt sammen med sommervarmen, selvom det lader vente på sig i år).

Og meget mere og andet. Det er bare om at komme derud og opleve! Rigtig god fornøjelse og rigtig god sommer til jer alle!

Se desuden indlæggene Sommerfristelser 2014 og Sommer i København for alle.

3 thoughts on “Flere sommerfristelser 2015

  1. Pingback: På opdagelse i København |

  2. Pingback: Sommerens fristelser fortsætter – sommer 2015 |

  3. Pingback: Turist i egen by |

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s