Sommerfristelser 2015

Der er stadig meget på programmet for denne sommer. Og nu hvor vejret endelig er kommet på banen med lækkert sommervejr, synes det hele ligesom at syde og boble af sommer, som en rigtig sommer nu en gang gør.

‘Copenhagen Cooking’ og ‘Copenhagen Art Week’ starter begge fra i morgen fredag den 21. august, og løber ligeledes begge frem til lørdag den 30. august i næste uge. Så hvis du elsker mad, samt at gå på opdagelse ud i nye spændende smagsoplevelser, byder ‘Copenhagen Cooking’ på alt fra det nordiske køkken, diverse gourmet, økologi og bæredygtighed, bytursvandringer rundt i madens historie, madlavningskurser og meget andet. Deriblandt en masse gratis arrangementer. Du kan se mere om madfestivalens mange oplevelser i programmet, og læse mere om ‘Copenhagen Cooking’ her.

Er du derimod mere til kunstens verden, eller har du bare lyst til at kombinere de to begivenheders mange tilbud, kan du tage med, når ‘Copenhagen Art Week’ slår dørene op for et væld af forskelligartede kunstneriske aktiviteter fra den danske kunstscene. ‘Copenhagen Art Week’ byder på udstillinger om kunst i metroen til Salto og Wiinblad, diverse udvalg af projektrum, guidede ture, workshops, performances, ferniseringer og jeg kunne blive ved. Se programmet og find din næste kunstoplevelse her, samt læs meget mere om kunstfestivalen her.

Derudover giver Det Kongelige Teater en forsmag på den kommende sæson nu på lørdag den 22. august kl.18 på Rosenborg Eksercerplads i København, og igen på søndag den 23. august kl.15 på Skamlingsbanken i Kolding. Der vil være lidt for alle når Det Kongelige Teaters musikere, operasangere, skuespillere og balletdansere viser lidt af det der er i vente. Og så er det endda helt gratis! Se mere på hjemmesiden her.

Se desuden flere af sommeren fristelser i de tidligere indlæg Sommerfristelser 2014 og Flere sommerfristelser 2015 samt Sommer i København til alle og Turist i egen by.

One thought on “Sommerfristelser 2015

  1. Pingback: På opdagelse i København |

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s