‘Klovn Forever’

I ‘Klovn Forever’ sættes Caspers og Franks venskab på prøve, men hvordan det tager sig ud, må du vist hellere selv finde ud af.

Klovn Forever

© Nordisk Film 2015

Se den, hvis du, ligesom med resten af Klovn-serien og ‘Klovn: The Movie’, kan udholde den der følelse, hvor man krymper sig og bare har lyst til at kigge væk – men alligevel bliver nødt til at se, hvad der sker som det næste.

Se den for at få et godt grin. For selvom at ‘Klovn Forever’ leverer en noget mere nedtonet udgave af ‘Klovn: The Movie’, er ‘Klovn Forever’ stadigvæk fyldt med de der små ting og situationer, der tilsammen skaber det store komiske billede. Og det er efter min mening helt okay, at ‘Klovn Forever’ ikke tager den helt derud, hvor ‘Klovn: The Movie’ gik – selvom at ‘Klovn Forever’ går et godt stykke af vejen. Personligt synes jeg dog, at ‘Klovn Forever’ ville fungere endnu bedre med noget mindre armbevægelser, og endnu mere situationskomedie.

Se den, fordi ‘Klovn’, nu også i form af ‘Klovn Forever’, er og bliver krumme-tæer-ubehageligt sjovt. Og så selvfølgelig fordi du ikke kan lade være med lige at kigge, for at se hvad der sker.


Originaltitel: ‘Klovn Forever’
Instruktør: Mikkel Nørgaard
Premiere: 24. sep. 2015
Genre: Komedie
Spilletid: 1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Copyright: Nordisk Film

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s