‘Spectre’

Ja, tak! SÅ fed! Jeg er stadig helt oppe og kører over det. Mega mega mega fed oplevelse! Og jeg er allerede SÅ klar på at hoppe tilbage ind i biografsalen og se ‘Spectre’ endnu en gang – selvom jeg kun lige har forladt biografen. Så al den kritik jeg har hørt inden, kan de godt pakke langt væk – jeg er i hvert fald ikke til at skyde igennem. Jeg er solgt! Og SÅ klar på meget mere James Bond!

Spectre

© SF Film 2015

Se den, hvis du, ligesom jeg, er inkarneret ‘James Bond’-fan! Så vil du nemlig uden tvivl også elske ‘Spectre’, og hvad den har at byde på. ‘Spectre’ er og bliver nemlig en fantastisk veludført og lækkert udtænkt oplevelse, som følger godt op på sine forgængere med smukke shoots og en gennemført historie.

Se den for at få en alt for fed oplevelse med lidt af det hele; en ægte skurk, smukke kvinder, action for fuld skrue, nice udstyr, humor, fede locations, ikonisk musik og selvfølgelig helten over dem alle, James Bond himself (spillet af Daniel Craig, som endnu en gang gør det super godt)!

Se den, fordi den har alt hvad en rigtig ‘James Bond’-film, efter min mening, bør rumme. Og det er bare godt, kan jeg hilse og sige! For søren da. ‘Spectre’ er virkelig en god, spændende, underholdende og intens oplevelse fra start til slut – hvor jeg en til flere gange næsten ikke turde kigge eller sad fuldstændigt fastfrosset. Så jeg er i hvert fald personligt mere end glad og tilfreds med den 24. ‘James Bond’-film i rækken, ‘Spectre’.


Originaltitel: ‘Spectre’
Instruktør: Sam Mendes
Premiere: 30. okt. 2015
Genre: Action
Spilletid: 2 timer 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Copyright: SF Film

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s