‘The Hunger Games: Mockingjay – Part 2’

Det er med meget blandede følelser, at jeg træder ud af biografen efter aftenens fantastiske filmoplevelse. Føler mig på en gang helt oppe at køre, men også samtidigt helt tom indeni. For nøj, hvor var ‘The Hunger Games: Mockingjay – Part 2’ bare mega fed, men for søren da, hvor er det også bare underligt og helt tomt at det nu er slut.

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

© Lionsgate, Color Force 2015

Se den, hvis du, ligesom jeg, elsker ‘The Hunger Games’-universet, er grebet af historien og simpelthen bare ikke kan få nok af det. Selv har jeg nu endelig sat mig for at få læst bøgerne bag filmene, samt ikke mindst at se alle filmene igen, og igen, og igen.

Se den for at få endnu en intens og spændingsfyldt oplevelse i selskab med Katniss Everdeen. Jeg sad i hvert fald gemt halvt væk, og med benene trukket godt op under mig, en stor del af tiden.

Se den, fordi du ikke kan lade være – og selvfølgelig for at få det endelige ‘The Hunger Games’-opgør med!


Originaltitel: ‘The Hunger Games: Mockingjay – Part 2’
Instruktør: Francis Lawrence
Premiere: 18. nov. 2015
Genre: Action, Science Fiction, Adventure
Spilletid: 2 timer 17 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Copyright: Lionsgate, Color Force/ Nordisk Film

3 thoughts on “‘The Hunger Games: Mockingjay – Part 2’

 1. Det var også hårdt at skulle sige farvel til Katniss og alle de andre. Men godt at få bundet enderne sammen. Glæd dig til bøgerne – jeg læste dem alle 3 mellem Mockingjay 1 og 2 – og jeg vil også vende tilbage til dem i tide og utide.

  Måtte jo også knibe en tåre i den næstsidste scene. You love me – real or not real?

  Juleknus herfra

  • Vil jeg helt bestemt også! Savnet efter mere har i hvert fald endelig givet mig mod til at læse mig ind i denne spændende men skræmmende verden.
   Og dobbelttjek mht en yderst rørende scene i slutningen af filmen! Har allerede lyst til at se den igen – plus alle de andre!

   Mockingjay-fløjten tilbage til dig Ester 🙂

   • Bøgerne læst – og jeg elsker dem! Der er simpelthen så meget man ikke får med af historien i filmene (og desværre altid en hel del der er ændret). Klart endnu en serie jeg sagtens kunne finde på at læse igen og igen, ligesom jeg pt er i gang med at gense filmene. Kan i hvert fald klart anbefales, hvis man endnu ikke har fået dem læst, og elsker adventure/sci-fi.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s