‘Star Wars: The Force Awakens’

Allerede da jeg så traileren, sad jeg som paralyseret, med følelsen af noget stort, som for år tilbage har sat sig dybt i mig. Og så selvfølgelig med en forventningens glæde samt begejstringen over at se, at der er tale om en ‘Star Wars’-film, som bliver indenfor de rammer vi allerede kender så godt, og elsker langt forbi stjernerne og galakser far far away.

© Walt Disney Pictures 2015

© Walt Disney Pictures 2015

Se den, hvis du, elsker ‘Star Wars’-universet, og derfor selvfølgelig skal have fortsættelsen med, fra hvor den slap tilbage i 1983! Eneste ærgerlige ved at se en film, der fortsættes, lige når den kommer ud, er, at man så bliver nødt til at vente ALT for længe på at næste film kommer! I det her tilfælde må vi væbne os med tålmodighed helt frem til maj 2017! I know, det er ingenting i forhold til 1983, eller blot seneste ‘Star Wars’-film fra 2005, men jeg vil se den nu! Jeg har brug for mere ‘Star Wars’! Må nok hellere overveje at få læst mig igennem ‘Star Wars’-bøgerne, imens jeg venter – så burde jeg vist have rigeligt at tage mig til i den mellemliggende tid. Måske.

Se den for at få en more or less classic ‘Star Wars’-film, som man kender dem bedst. Og dette med en til flere bærende elementer, der i den grad skaber genkendelse, og trækker tråde tilbage til de tidligere ‘Star Wars’-film. Dette så du næsten ikke fornemmer at der er gået ti år siden den seneste ‘Star Wars’-film kom. I den forbindelse er jeg personligt særligt glad for, at visse skuespillere ikke er udskiftet med nye. Det gør bare et eller andet helt specielt ved ‘Star Wars: The Force Awakens’. Jeg er derimod mindre tilfreds med valget af en enkelt skuespiller, som for mig alene hører hjemme i serien ‘Girls’, og ikke i en ‘Star Wars’-film! Og det gør det ikke mindre distraherende, at han mest af alt ligner ‘Professor Snape’ fra ‘Harry Potter’. Ret ærgerligt, synes jeg.

Se den, fordi ‘Star Wars’-universet er og bliver epic! Og så selvfølgelig fordi du vil elske det! Det gjorde jeg i hvert fald. Uden tvivl. Mindre distraherende elementer eller ej. Jeg vil sådan set bare have mere ‘Star Wars’! Og så er der altså også samtidigt noget helt særligt ved at se en ‘Star Wars’-film i biografen – hvilket jeg ikke har prøvet før nu. Så det kan klart anbefales. Og det samme kan ‘Star Wars: The Force Awakens’. Som jeg vist lige skal have set igen!


Originaltitel: ‘Star Wars: The Force Awakens’
Instruktør: J. J. Abrams
Premiere: 16. dec. 2015
Genre: Adventure, Science Fiction
Spilletid: 2 timer 15 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Copyright: Walt Disney Pictures

2 thoughts on “‘Star Wars: The Force Awakens’

  1. Pingback: ‘Star Wars: The Last Jedi’ |

  2. Pingback: ‘Rogue One: A Star Wars Story’ |

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s