‘Brooklyn’

Det historiske setting, kulturen, naturen, kærligheden, sorgen, valgene, savnet. ‘Brooklyn’ gik rent ind for mit vedkommende.

Brooklyn

© Camera Film 2015

Se den, hvis du, er klar på at lade dig røre af en virkelig sød og hjertevarm fortælling om den irske Eilis, spillet forrygende af Saoirse Ronan, som tager til Brooklyn for at skabe sig det liv hun ikke har mulighed for hjemme i Irland.

Se den for at lade dig fascinere og inspirere af den stille, men dejligt naturlige og ligefremme Eilis, som går til livet og mennesker omkring hende på en befriende måde, uden omsvøb, men også uden træsko på. Hun stiller blot de spørgsmål der trænger sig på hos hende, og siger de ting der falder hende ind at sige. Spørgsmål og ord som kommer direkte fra hjertet.

Se den, fordi der med ‘Brooklyn’ er tale om en film, som på en rigtig fin måde zoomer ind på de mange splittede følelser der følger med livet væk hjemmefra, og samtidigt sætter spørgsmål ved, hvor ens virkelige hjem egentlig er, når det kommer til stykket. For hvad gør et hjem til ens hjem?

 

Ekstra:
‘Brooklyn’ er nomineret i kategorierne ‘Best Picture’, ‘Actress in a Leading Role’ og ‘Writing (Adapted Screenplay)’ ved dette års oscaruddeling. Instruktøren bag, John Crowley, er desuden instruktøren bag filmen ‘Boy A’ og serien ‘True Detective’.


Originaltitel: ‘Brooklyn’
Instruktør: John Crowley
Premiere: 11. feb. 2016
Genre: Drama, Romance
Spilletid: 1 timer 51 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Copyright: Camera Film

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s