Tid til messer og markeder

Så skal jeg ellers lige love for at der kommer gang i de mange loppemarkeder og diverse messer rundt omkring i byen – så ved man virkelig af foråret er rigtigt på vej!

København Vintage 2016

© København Vintage 2016

Allerede i denne weekend disker ‘Rita Blå’s Lopper’ op med lækre loppefund og andet godt. ‘Rita Blå’s Lopper’ finder sted henholdsvis søndag den 6. marts og igen søndag den 17. april i løbet af foråret. Begge dage i Kbh. Volumen på Enghavevej 80 fra kl. 12-17, og der er selvfølgelig gratis entré. Du kan se mere her.

Og så skal du selvfølgelig ikke gå glip af dette års første ‘Ravnborggademarked’ (på Ravnsborggade på Nørrebro), som du kan kigge forbi til søndag den 13. marts fra kl.10-16. Og hvem ved, måske finde nogle helt fantastiske ting du kan få med dig hjem. Næste ‘Ravnborggademarked’ kommer til juni. Se datoerne for dette års loppemarkeder i Ravnsborggade, i kalenderen her.

Endelig er der ‘København Vintagemesse’ i Absalons Kirke på Sønder Boulevard (også kendt som ‘Tiger-kirken’) på samme dag og i selvsamme tidsrum som Ravnborggademarkedet finder sted i denne måned, nemlig søndag den 13. marts fra kl.10-16. Også her er der tale om gratis entré. Læs om eventen her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s