‘Inside Out’

Så fik jeg endelig sat mig ned og set animationsfilmen ‘Inside Out’ – hvorfor gjorde jeg dog ikke det noget før?! Den er jo simpelthen SÅ genialt lavet! Sådan pludselig at befinde sig inde i hovedet på en 11-årig pige, og følge hendes indre stemmer, og mange følelser, med alt hvad der dertil hører. Jeg kedede mig ikke et øjeblik!

inside out

© Disney 2015

Se den, hvis du, vil opleve en sindssygt godt udtænkt animationsfilm. For hold nu helt op, hvor er det bare godt fundet på! Med så mange geniale detaljer. Meget underholdende!

Se den for at komme igennem hele følelsesregistret på kun lidt over halvanden time! For det var i hvert fald det ‘Inside Out’ kunne for mit vedkommende. ‘Inside Out’ er af samme grund et super oplagt afsæt for at snakke med børn om de mange forskellige følelser de oplever. Og i det hele taget til at sætte dine tanker i gang omkring dine egne minder og følelser gennem tiden.

Se den, fordi – bare se den! Hvis du ikke allerede har set den. Men jeg tror bestemt heller ikke at det vil skade at se den igen.

 

Ekstra:
‘Inside Out’ har vundet alle de priser den har været nomineret til ved dette års prisuddelinger, herunder en oscar og en golden globe for hhv ‘Animated Feature Film’ og ‘Best Motion Picture – Animated’.


Originaltitel: ‘Inside Out’
Instruktør: Pete Docter
Premiere: 27. aug. 2015
Genre: Animation
Spilletid: 1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Copyright: Disney

One thought on “‘Inside Out’

  1. Stadigvæk helt vild med den! Og ja, bringer stadigvæk tårer og latter og vrede og en masse tanker og minder op til overfladen. Genial film! For alle, store som de lidt mindre – fx til at tage snakken om de mange følelser man render rundt og tumler med 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s