Den Kongelige Sommerballet på Christiania 2016

Fredag den 10. juni kl.19 kan du igen i år opleve Den Kongelige Sommerballet på Christiania – ganske gratis! Og bare rolig, du behøver ikke at misse det, fordi du ikke lige kan den dag. Den Kongelige Sommerballet besøger nemlig hele seks steder på deres turné rundt i landet i perioden 5. juni til 20. august 2016.

Den Kongelige Ballet på Christiania

© Det Kongelige Teater 2016

Selv var jeg ude forbi Christiania sidste år, da Den Kongelige Ballet kiggede forbi til noget sommerballet derude. En rigtig hyggelig oplevelse, som igen i år finder sted på Fredens Eng på Christiania, og har en forventet varighed på 1 time og 15 min.

Hvis du gerne vil have en plads, hvor man kan se noget, ved jeg derfor af erfaring, at man skal være der i rigtig god tid – der kommer nemlig rigtig mange mennesker.

Den Kongelige Sommerballet Christiania 2015

© AOK Guide 2015, Foto: Sophia Juliane Lydolph

Jeg har desværre ikke muligheden for at se sommerballetten på Christiania i år, men så kan det jo være, at jeg i stedet bør overveje sommerballetten på Ofelia Plads til august. For det er bestemt en oplevelse værd. Og i det hele taget et super godt initiativ, der rammer mange, måske også dem der ikke ellers tager ind for at se ballet.

Du kan læse mere om arrangementet på facebook-eventen for sommerballetten på Christiania her, eller på Det Kgl Teaters hjemmeside her, hvor du også finder info om tid og sted for de andre sommerballetter rundt om i landet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s