‘The Little Prince’ (‘Den Lille Prins’)

“On ne voit bien qu’avec le cœur. L’essentiel est invisible pour les yeux.” .

The Little Prince

© Scanbox 2016

Se den hvis du ikke vil gå glip af en virkelig flot og ret genial filmatisering af den smukke fortælling, klassikeren ‘Den lille prins’. En lille bog om en lille dreng på en lille planet, som går til livet med stor undren, et åbent sind og en masse kærlighed til livet. Selv har jeg først fået den læst for et par år tilbage, efter længere tids intentioner herom, og det var uden tvivl en historie, som satte sig godt og grundigt fast samt fik sat gang i tankevirksomheden.

Se den for at få en meget rørende og helt fantastisk oplevelse, der virkelig sætter gang i følelsesregistret såvel som ens tanker om, hvordan man bør gå til livet, samt om de ting man aldrig bør glemme at blive ved med at dyrke livet igennem. For mit vedkommende betød mødet med ‘Den lille prins’ en del tårer undervejs, samt en lettere shaky tilstand efter endt film. ‘Den lille prins’ gik nemlig rent ind, og ramte mig lige i hjertet på et meget blødt punkt.

Se den fordi ‘Den lille prins’ er utroligt flot lavet med smuk baggrundsmusik hele vejen igennem, og flot animation ud i forskellige kombinationer af eksempelvis papirklip, som er dejligt tro til de originale illustrationer fra bogen. Det hele pakket fint ind i en sød fortælling om en lille pige, der lever det liv hendes mor ønsker sig for hende. Et liv, hvor der bestemt ikke er plads til at være barn eller til at udleve sit indre legebarn.


Originaltitel: ‘The Little Prince’
Instruktør: Mark Osborne
Premiere: 9. juni 2016
Genre: Animation
Spilletid: 1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Copyright: Scanbox

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s