‘Now You See Me 2’

“There’s always more than what’s on the surface”.

Now You See Me 2

© Summit Entertainment 2016

Se den hvis du ligesom jeg var ret vild med 1’eren (‘Now You See Me’). ‘Now You See Me’ var nemlig ret genial med sine mange overraskelsesmomenter, hvor det aldrig var helt til at gennemskue, hvad der blev det næste. Og der bliver da bestemt også trukket nogle fede tricks op af hatten i ‘Now You See Me 2’. Ikke nødvendigvis sindssygt meget anderledes tricks end i ‘Now You See Me’, men stadigvæk nogle awesome tricks! Men sådan er det jo som regel med en efterfølger. Den har meget at leve op til, særligt når 1’eren var ret så awesome, og det kan derfor være et noget farligt foretagende at forsøge sig med. Men jeg synes nu at ‘Now You See Me 2’ gør det ganske udmærket, selvom den ikke kommer op på niveauet over 1’erens awesomeness. Derimod ligger ‘Now You See Me 2’ sig meget på linje med ‘Now You See Me’, og på nogle punkter lidt under, grundet mine personlige forventninger til at det skulle blive endnu vildere i en efterfølger. Men dermed ikke sagt at det af den grund var en dårlig film, for det var det bestemt ikke, eller at jeg for den sags skyld ikke var underholdt, for det var jeg uden tvivl.

Se den for at få en fed fed oplevelse, hvor du er underholdt fra start til slut – jeg kedede mig i hvert fald ikke! For der skete hele tiden noget, og det var derfor med at holde øjnene åbne og holde øje med selv de helt små detaljer, uden dog samtidigt at miste overblikket. Sagt med Morgan Freemans karakter Thaddeus Bradleys egne ord i ‘Now You See Me’: “Look closely, because the closer you think you are, the less you’ll actually see”.

Se den fordi skuespillercastet endnu en gang er spækket med virkelig dygtige navne, ikoner og herlige overraskelser – eller måske knap så overraskende, hvis man som jeg har læst lidt om filmen inden, men alligevel, blev faktisk positivt overrasket undervejs, og særdeles underholdt. Jeg er i al fald godt tilfreds med det jeg så. Og jeg er såmen også mere end klar på endnu en fortsættelse, hvis sådan en skulle dukke op på lærredet.


Originaltitel: ‘Now You See Me 2’
Instruktør: Jon M. Chu
Premiere: 16. juni 2016
Genre: Thriller, Action, Comedy, Adventure
Spilletid: 2 timer 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Copyright: Nordisk Film/ Summit Entertainment, A Liongate Company

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s