Golden Days Festival 2016

Gå ikke glip af dette års Golden Days Festival, som finder sted fra i dag af, fredag den 9. september, og frem til og med søndag den 25. september. I år står temaet i 70’ernes (peace-)tegn, så kridt diskoskoene, træk i kassebukserne og skjorten med ekstra store flipper, eller ifør dig træskoene, rullekraven og islænderen, og oplev eller genoplev en drømmenes og mulighedernes orangebrune tid præget af økonomisk krise, kønskampe og miljøbevidsthed.

Golden Days Festival 2016

© Golden Days Festival 2016

Under temaoverskrifterne ‘Verden af ler’, ‘Verden i Danmark’ og ‘Verden i sort-hvid’ sætter Golden Days Festival fokus på 70’erne som en tid, kendetegnet ved en skabertrang, hvor alt blev kastet op i luften til diskussion, et Danmark der træder ind i EF, og i stigende grad præges af fremmede kulturer, ikke at forglemme en modsætningernes tid (jf. for eksempel diskosko vs. træsko ovenfor).

Som altid byder Golden Days Festival på alt fra foredrag, byvandringer og udflugter, koncerter, udstillinger og film som ‘Vil du se min smukke navle?’ og ‘Mig & Charly’, til madoplevelser, oplæsninger, workshops med blandt andet kartoffeltryk og fester. Eksempelvis en vaskeægte grisefest.

Du kan læse mere om året festival her, og finde programmet her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s