CPH PIX 2016

“Vi eksisterer for at bringe jer film, som I normalt ikke ville have mulighed for at se. For at vise skæve film for de mange og grænsesøgende film for de få. Men mest af alt er vi sat i verden for at overraske dig med film, du ikke anede, du ville elske.” (CPH PIX). Det er blevet tid til dette års CPH PIX!

CPHPIX

© CPH PIX 2016

CPH PIX er en spillefilmsfestival med fokus på nye talenter og film, som ellers ikke normalt rammer biograferne herhjemme.

Som de skriver på deres hjemmeside, er formålet og ambitionen med CPH PIX nemlig “at give publikum mulighed for at se nogle af de bedste, modigste og mest øjenåbnende film fra hele verden samt at hylde nye talenter.” (CPH PIX). Og det gør de så igen i år med et program, der er spækket med nominerede film, oplæg og diskussioner. Se blandt andet Mads Mikkelsen i ‘Doctor Strange’, Tom Hiddleston fra Susanne Biers ‘Natportieren’, der spiller med i filmen ‘High-Rise’ eller Pernilla Augusts film ‘Den alvorlige leg’ om kærligheden og dens konsekvenser. Alle film, som du finder under overskriften ‘Specials’.

Og der skulle være noget for alle, selv de yngre størrelser, som kan nyde godt af BUSTER Filmfestival, der er blevet en del af CPH PIX. Det kunne for eksempel være ‘Cartoon Network kavalkade’ eller hvad med den søde tegnefilm ‘Wall-E’?

Programmet i pdf-udgave finder du lige her, hvor du kan læse om de forskellige CPH PIX-konkurrencer. Blandt andet Politikens Publikumspris. Du kan også læse mere om CPH PIX på hjemmesiden her.

Du kan opleve CPH PIX 2016 fra på torsdag den 27. oktober, og frem til og med onsdag den 9. november.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s