Tak for de første tre blog-år!

Det er jo simpelthen så vildt, at det allerede er tre år siden, at jeg kastede mig ud i at skrive om kultur på AKultur, til alle jer andre kulturelskere derude! Det er der indtil nu kommet hele 143 blogindlæg, 453 tags, nogle dejligt entusiastiske kommentarer, et best ever view på 357 på en enkelt dag og så selvfølgelig alle jer fantastiske følgere, ud af!

Dertil er det de to mest læste teateranmeldelser henholdsvis Eventyrteatrets ‘De Vises Sten’ og London Toast Theatres Crazy Christmas Cabaret ‘One-eyed Willy and the Quest for the Big Chest’, imens den mest læste filmanmeldelse, uden tvivl, er ‘Maleficent’. Ja, det synes jeg i hvert fald er helt fantastisk 🙂

Og jeg kan jo godt lide det her med, at fortælle om de mange spændende ting, der sker derude, og om muligt at inspirere andre til at gå på opdagelse i teaterforestillinger, film eller diverse events, som ellers ikke lige stod på to-do-listen. Og så længe hverdagen tillader det, og det stadigvæk giver mig den der ekstra energi, når jeg skriver, har jeg lovet mig selv, at jeg bliver ved.

Og I skal endelig bare blive ved at skrive kommentarer med jeres egne personlige oplevelser under de givne blogindlæg, eller gøre andre opmærksomme på AKultur, eller måske endda selv tilmelde dig med din mailadresse, så du får de kommende blogindlæg direkte i indbakken.

Herfra kan jeg hilse at sige, at den snart kommer til at stå på en masse jul og sjov, samt i det nye år på ikonisk diskodans, en af teatrets og filmens helt store mastodonter i hendes afskedsforestilling og en skandinavienspremiere. Så det glæder jeg mig til at kunne skrive om!

Rigtig god læse- og inspirationslyst til jer alle sammen derude på den anden side.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s