Oscars 2017

Så er det ved at være tid til dette års Oscar-uddeling! Eller i hvert fald opvarmningen til dette års Oscars. Og jeg er super spændt på at se hvilke film og hvem, der bliver nomineret samt ikke mindst at finde ud af hvem vinderne bliver!

oscars

© oscars

Senere i dag tirsdag bliver de mange Oscar-nominerede endelig afsløret. Derefter kommer optakten til selve Oscar-uddelingen, som finder sted den 26. februar, hvor jeg som så mange gange tidligere, selvfølgelig vil kaste mig ud i at gætte på dettes års vindere blandt de nominerede. Så bliver det også så meget sjovere, når selve dagen for uddelingen oprinder. Eller det synes jeg i hvert fald.

Og med nogle års træning i bagagen, er der nogle kategorier der efterhånden er blevet en del lettere at gætte på, men samtidigt er der bare også altid en del overraskelser. Og heldigvis for det! Men så igen, jeg undlader jo heller ikke at gætte ud fra hvem jeg personligt synes bør vinde, frem for udelukkende at gætte taktisk, og det har somme tider sine ulemper, hvis man går efter at få fuldt hus altså. Og det gør jeg jo. Men nu må vi se. Jeg er i hvert fald spændt, som altid.

Sidder du også allerede klar med bud på hvem de nominerede, og derefter hvem vinderne, bliver?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s