CPH:DOX 2017

Fra i morgen torsdag den 16. marts og frem til og med søndag den 26. marts kan du endnu en gang opleve CPH:DOX, og dermed et væld af dokumentarfilm fra hele verden.

CPH:DOX 2017

© CPH:DOX 2017

“CPH:DOX søger at støtte udviklingen af dokumentargenren og den uafhængige, innovative filmkunst. Derfor præsenterer CPH:DOX alt det bedste fra ikke-fiktion, art cinema og eksperimentel filmkunst.” skriver CPH:DOX på deres hjemmeside. Et således på en gang spændende og super vigtigt initiativ, der kan give liv til selv de små sider af filmens omfangsrige og farverige verden, og som i år kan bryste sig af at afholde sin nu 15. festival siden CPH:DOX skød frem tilbage i 2003.

Kast dig ud i film inden for alt fra musik, politik, kunst og drama til de lidt større hits inden for genren eller dokumentarfilm for børn. Derudover byder CPH:DOX i år på CPH:CONFERENCE, der udforsker film, teknologi, videnskab og kunst, CPH:ACADEMY for de studerende, UNG:DOX med dokumentarfilm til undervisningsbrug i gymnasiet, kulturtopmødet CPH:MEETINGS, CPH:SCIENCE med dokumentarfilm fra videnskabens verden præsenteret af forskere og kunstnere, samt Inter:active & VR:Cinema, en virtual reality biografoplevelse ud i kunst, videnskab og social forandring  med meget mere.

Du finder hele programmet for dette års CPH:DOX her i tematisk eller alfabetisk form.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s