Copenhagen Jazz Festival 2017

Sommeren er over os (tro det eller ej), og imens jeg venter på noget mere solskin, drømmer jeg om varme sommeraftener fyldt med lækker musik og god sommerstemning i et sommerramt København. Det er blevet tid til dette års ‘Copenhagen Jazz Festival’, som breder sig ud over byen fra fredag den 7. juli og frem til og med søndag den 16. juli. Og jeg glæder mig!

Copenhagen Jazz Festival 2017

© Copenhagen Jazz Festival 2017

For er der noget ‘Copenhagen Jazz Festival’ kan, er det netop at skabe den her helt særlige stemning, som indhyller hele København, og giver den helt rigtige start på en lækker sommer.

På ‘Copenhagen Jazz Festival’s hjemmeside, kan du finde diverse information om tid og sted i programmet, for de mange koncerter, der finder sted rundt om i København. Noter den dag og det tidspunkt der passer dig, og frem kommer de koncerter, der matcher dine kriterier. Eller udvælg en koncert eller et bestemt spillested, og find ud af, hvornår du skal dukke op.

Selv er jeg stor fan af udendørskoncerterne, i særligt dagtimerne (selvfølgelig afhængig af vejret), samt på lune sommeraftener, og de mindre spillesteder på en lidt køligere aften. Men uanfægtet stedet, er stemningen altid let, munter og hyggelig.

Rigtig god fornøjelse – og rigtig god sommer til jer alle!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s