Oscars 2018

De nominerede er fundet. De gyldne statuetter er inden for rækkevidde. Så mangler vi bare at finde ud af, hvem der mon går hjem med titlen som dette års Oscar-vindere? Det er spændende som altid, også selvom at jeg nu nok må indrømme, at jeg er vældigt meget bagud på at få set de mange film, der kæmper om statuetterne. Som i, jeg har endnu kun fået set to af filmene fra listen… Så nu må vi se, hvordan det kommer til at gå, når jeg igen i år kaster mig ud i at komme med mit bud på dette års vindere. Det hører sig ligesom til, om jeg har fået set filmene eller ej!

oscars

© oscars

Slaget om statuetterne står søndag den 4. marts 2018. Så der er heldigvis lidt tid endnu til, at jeg kan få sat mig ind i, hvilke film/skuespillere/skuespillerinder, som jeg personligt mener skal vinde, eller hvilke film/skuespillere/skuespillerinder, der statistisk står til at vinde. Tilsammen udgør begge dele mit bud på dette års Oscar-vindere.

Det er nu en ret sjov vinterbeskæftigelse, som vist nok må siges at være blevet lidt af en tradition efterhånden. Om jeg så får set filmene eller ej. Det fantastiske er, at jeg på denne måde får sat mig ind i virkelig mange film, på ret kort tid, og samtidig finder ud af hvilke film jeg bare skal have set på et tidspunkt.

Nomineringerne blev offentligt tirsdag den 23. januar i sidste uge, og du kan blandt andet finde dem her. Måske du selv har et godt bud på de kommende Oscar-vindere? Jeg kan allerede nu se, at der er nogle tunge drenge i spil i kategorierne ‘Actor in a Leading Role’ og ‘Actor in a Supporting Role’, og en førende statuette-indehaverske i spil i kategorien ‘Actress in a Leading Role’. Så kortene er lagt, og spillet er i gang. Så må tiden vise hvem der går hjem med en gylden statuette denne gang.

Men Oscars er jo så meget mere end statuetterne. Der er kjolerne, statements, talerne, underholdningsindslagene undervejs i showet, værten (som virkelig betyder meget for hele showet, sjovt nok) samt tid til at mindes alle dem, som vi har måtte sige farvel til siden sidst.

Det er blevet Oscar-tid – og jeg glæder mig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s