‘Mission: Impossible – Fallout’

”There cannot be peace without first, a great suffering. The greater the suffering, the greater the peace. The end you’ve always feared is coming. It’s coming, and the blood will be on your hands.”

Mission: Impossible - Fallout

© UIP 2018

Se den hvis du ikke vil gå glip af den, efter min mening, bedste af de tre nyeste ‘M.I.P’-film, ud af de nu i alt seks film i rækken. Og det alene fordi ‘Mission: Impossible – Fallout’ rammer det klassiske ‘M.I.P’-format, som det nu en gang gør sig bedst; Interessante karakterer, alternative arbejdsmetoder, lækkert legetøj, hyggelig humor og fart over feltet. Alt sammen helt uden overflødige udpenslinger og alt for forudsigelige plots.

Se den for at få en spændende og underholdende oplevelse spækket med sindssygt flotte scenarier og et hav af imponerende stunts. Vel at mærket stunts, hvor Tom Cruise har stået for at udføre de fleste af dem helt selv! Og så selvfølgelig for at nynne ‘M.I.P’-kendingsmelodien på turen hjem igen fra biografen. Bare fordi den kan et eller andet, og derfor har det med at sætte sig fast.

Se den fordi der for en gangs skyld er tale om en ‘M.I.P’-film, hvor alting som sagt ikke hele tiden udpensles og staves med blokbogstaver for os publikum, men hvor vi som publikum derimod selv kan få lov at gætte lidt med på det næste udfald. Det bør nemlig ikke være alt for forudsigeligt, hvad der skal til at ske, selvfølgelig lige med undtagelse af den helt klassiske ‘M.I.P’-opbygning. Og lige præcis det formår ‘Mission: Impossible – Fallout’, til forskel fra sine to forgængere (‘Mission: Impossible – Ghost Protocol’ og ‘Mission: Impossible – Rogue Nation’), og til min store begejstring, at manøvrere udenom.

 


Originaltitel: ‘Mission: Impossible – Fallout’
Instruktør: Christopher McQuarrie
Premiere: 2. august 2018
Genre: Action, Adventure, Thriller
Spilletid: 2 timer 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Copyright: UIP

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s