‘Bumblebee’

”The darkest nights, produce the brightest stars.”

Bumblebee

© UIP 2018

Se den hvis du, er mindst lige så fascineret af 80’ernes farverige modebillede, vilde frisurer og ikoniske musik, som jeg er. Her bliver jeg samtidigt nødt til lige at understrege, hvilket år vi mere specifikt befinder os i, i ‘Bumblebee’ – nemlig 1987. Intet mindre kan gøre det! Godt år, så er det sagt.

Se den for at få et godt grin igennem en på mange måder meget stille og rolig, sød og meget ligetil, historie om en teenagepige og hendes møde med en transformer. Der opstår selvsagt nogle lidt skøre situationer i mødet mellem menneske og robot/transformer. I særdeleshed mellem transformeren Bumblebee og den 18-årige Charlie samt hendes familie. ‘Bumblebee’ er således først og fremmest en historie om kærlighed og venskab, kombineret med en teenagers evindelige kamp for at finde sig selv.

Se den fordi du allerede har set alle de andre Transformer-film, og skal have det hele med. ‘Bumblebee’ er nemlig en mindre forhistorie til de resterende film i serien, der handler om den lille gule transformer, Bumblebee. Eller fordi du er vild med denne genre af sci-fi/adventure-film, som Transformers indgår i. ‘Bumblebee’ kan, efter min mening, nemlig sagtens ses, selvom du, ligesom jeg selv, ikke har set de andre film i serien, netop fordi der er tale om en forhistorie.

 


Originaltitel: ‘Bumblebee’
Instruktør: Travis Knight
Premiere: 3. januar 2019
Genre: Action, Adventure, Science Fiction
Spilletid: 1 timer 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Copyright: UIP

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s