‘Avengers: Endgame’

”If I tell you what happens, it won’t happen.”

Avengers: Endgame

© Walt Disney Pictures 2019

Se den hvis du, uden at jeg afslører alt for meget, og derfor holder min anmeldelse helt kort, ikke vil gå glip af et storslået opgør med de mange Avengers og et helt genialt plot, hvor tungen ind imellem skal holdes lige i munden. For kan man egentlig ændre på det, der er sket, uden at ændre på alt det, der vil ske? Eller hvordan var det nu det var?

Se den for at få en super velkonstrueret og spændingsfyldt historie – selvfølgelig serveret med en masse humor, som de gør det bedst i de mange Avengers film. For mit vedkommende, var det i den grad Chris Hemsworth, i rollen som Thor, der uden tvivl må siges at være den karakter, der har undergået den vildeste udvikling, på flere planer, frem til ‘Avengers: Endgame’. Han har virkelig formået at finde ind til kernen af sin karakter, og sat sit personlige præg.

Se den fordi du selvfølgelig skal have slutningen med. Den kan dog muligvis trække lidt tårer. Så har jeg ikke sagt for meget – du ved jo ikke om, der er tale om de glade eller triste af salgsen. Så læn dig tilbage, og nyd tre fantastiske timer i godt selskab. Jeg skal helt sikkert have set den igen på et tidspunkt!

 


Originaltitel: ‘Avengers: Endgame’
Instruktør: Joe Russo og Anthony Russo
Premiere: 24. april 2019
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Science Fiction
Spilletid: 3 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
Copyright: Walt Disney Pictures

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s