CPH:DOX 2014

Så er det igen blevet tid til CPH:DOX (Copenhagen International Documentary Film Festival), som i år ligger fra 6.-16. november. Se programmet her: http://cphdox.dk/season/2014, og hop ud i nogle nytænkende, inspirerende og spændende oplevelser som blandt andet sætter fokus på aktuelle politiske og kulturelle problemstillinger, der kan udfordre dine forestillinger og give dig stof til eftertanke.

CPH:DOX 2014

© CPH:DOX 2014

For CPH:DOX er meget mere og andet end en dokumentarfilmfestival. CPH:DOX byder nemlig også på forskellige former for foredrag, performance, kunstudstillinger og koncerter, alt sammen i forsøget på at skabe en smuk forening mellem film og så de mange relaterede former for kunst der samtidigt eksisterer derude. Lad dig for eksempel konfrontere med de problemer og paradokser der finder sted i forhold til madspild i den politiske film ‘Just Eat It: A Food Waste Story’, bliv oplyst og forarget over hvor meget sukker vi indtager gennem forarbejdede fødevarer i filmen ‘Sugar Blues’, eller tag til koncert med ‘When Saints Go Machine’ eller ‘Vinnie Who’ når de sættes i stævne med henholdsvis ‘Dark Matters’ og ‘Christine Hvidt’.

Som et nyt tiltag i år besøger CPH:DOX, i perioden 21. oktober til 13. november 2014, desuden otte kommuner under navnet DOX:ON:TOUR. Se mere og gå på opdagelse på: http://cphdox.dk/.

God DOX og god fornøjelse!

PS: Del endelig dine gode oplevelser fra dette års CPH:DOX i forlængelse af dette indlæg. Om du skulle ligge inde med sådan nogle.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s