Oscars 2016 – mine bud på dette års vindere

Her er de så. Mine bud på dette års Oscarvindere. Og selvom jeg har gættet med på denne måde siden 2011, er det dog første gang at jeg kaster mig ud i, at lade jer derude kigge med på min liste med mine afkrydsninger i de 24 kategorier. Så må det bære eller briste.

Lidt nervepirrende alligevel. Men nu må vi se. Der hersker i hvert fald ingen tvivl om, at jeg glæder mig super meget til at se hvem årets Oscarvindere bliver i de mange kategorier (jeg får dog desværre først set selve showet en gang i morgen)! Og så krydser jeg ellers fingre for at bare nogle af mine bud rammer plet (og her er der tale om mine kryds, pletterne er bare ekstra, fordi jeg ikke kan lade være med også lige at indikere, dem jeg helst havde set vinde, overfor dem jeg tror vinder).

Oscars 2016

© AKultur 2016

 

Oscars 2016

© AKultur 2016

2 thoughts on “Oscars 2016 – mine bud på dette års vindere

 1. Jeg tror umiddelbart jeg ville sætte næsten de samme krydser som dig (men eftersom jeg nærmest ikke har nået at se nogle af filmene i år, frafalder jeg i år denne leg). Bliver spændende at se, hvem der løber med dem, selvom det så småt er ved at være et ret forudsigeligt show. Mon ikke Leonardo til gengæld får en statue med hjem i år?

  • Forudsigeligt eller ej, fik desværre ikke fuld plade i år… øv øv, men 17 ud af 24 er vel heller ikke helt dumt.
   Men jo det har syntes noget forudsigeligt, lige frem til selve showet. For må indrømme at jeg blev noget overrasket over særligt tre af vinderne: ‘Spotlight’ for ‘Best Picture’. ‘Spotlight’ er uden tvivl en værdig vinder med en stærk historie, men det kom dog stadigvæk som noget af en overraskelse. Og havde virkelig undt ‘Star Wars: The Force Awakens’ en oscar for ‘Visual Effects’, for jeg elsker virkelig den film, men den er helt sikkert landet meget velfortjent hos ‘Ex Machina’. Til gengæld er jeg stadig uenig i vinderen for ‘Animated Short Film’. Den havde jeg gerne set gå til en anden (læs: mit bud :)).
   Blandt mine fire sidste fejlbud, er jeg så meget gladere for vinder-udfaldet ift. hhv. ‘Actor in a Supporting Role’ og ‘Documentary Short Subject’. Mine ønske-vindere, til trods for at oddsene talte noget imod netop disse. Og apropos odds, så havde jeg det stærkt på fornemmelsen, hvor oscarstatuetterne ville lande i kategorierne ‘Sound Editing’ og ‘Sound Mixing’, men jeg ønskede noget andet, og de bud holder jeg stadig på, selvom jeg sagtens kan se hvorfor de er landet hvor de er.
   Og nu er det hele så overstået for denne omgang. Eller det vil sige, der er jo stadig mange film at få set, deriblandt nogle af vinderne og de resterende nominerede, og selvfølgelig de mange kommende film – for nu starter opvarmningen såmen blot til næste års Oscars 😉 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s